Som Poble – ERC el Vendrell som gent amb voluntat de servei públic. L’any 2019 les dues formacions ens vam posar d’acord per presentar a les eleccions municipals una candidatura d’esquerres que anés més enllà de les sigles. Es tractava de canviar el rumb de la vila. Una necessitat objectiva després d’anys de decadència i deixadesa. 

Tres anys després hem renovat aquest acord. Ho hem fet amb la ferma voluntat de constituir-nos en la força de transformació que el Vendrell necessita i assolir una victòria electoral el 2023. La feina conjunta es basa en la confiança mútua, la voluntat de consens i la màxima transparència, i preveu que l’acció de govern de la coalició es faci sempre a partir dels valors de la igualtat, solidaritat, participació pública, transparència, control efectiu i deliberació política. 

La valoració de la feina conjunta desenvolupada des de les eleccions del 2019 és molt positiva. En aquest temps hem consolidat el projecte fent moltes propostes per aconseguir una ciutat activa, sostenible, dinàmica i integradora. Ara ens renovem mantenint l’essència fundacional: treballar de forma conjunta i oberta. 

Som l’alternativa a una manera de fer política que s’ha de superar.

All Rights Reserved