Benvolgudes, benvolguts

Al Vendrell, en aquestes eleccions municipals, Som Poble i Esquerra Republicana de Catalunya ens presentem junts en coalició. Davant l’elevat nombre de candidatures que es presenten, que augura un consistori molt fragmentat, les dues organitzacions hem treballant intensament per poder crear una candidatura unitària d’esquerres que treballi per les polítiques socials i la regeneració democràtica.

Una candidatura que suma per guanyar i trencar amb les dinàmiques establertes al municipi, on des de fa 40 anys sempre han governat els mateixos. Una candidatura en la que posem en valor la nostra capacitat d’entesa i la voluntat d’arribar a un acord basat en una gran coincidència programàtica forjada en el treball conjunt dins el consistori i al carrer. Una candidatura àmplia i diversa amb gent de les seccions locals d’ERC, la CUP, EUiA, i persones independents provinents dels moviments socials que hem posat al davant allò que més ens uneix.

Una candidatura que posa la vida de les persones al centre de l’acció política i que vol obrir les portes de l’Ajuntament a la gent, fent-la partícip de totes les grans decisions, i treballar per crear un projecte de futur que tingui un veritable retorn per la ciutadania.

Una candidatura amb un programa potent i treballat de forma participativa, que té com a eixos principals la justícia social, la creació d’ocupació, l’educació, la preservació del patrimoni natural i cultural i la participació ciutadana.

I una candidatura en la que treballarem pel dret a decidir i la defensa dels drets civils fonamentals.

En definitiva, un projecte il·lusionant pel futur que El Vendrell es mereix.

El 26 de maig, feu-nos confiança, amb la vostra força el farem possible!

All Rights Reserved