Nota sobre la crisi del COVID-19 al Vendrell

Davant l’activació de l’alerta sanitària per la crisi del coronavirus (COVID-19), fem una crida al conjunt de vendrellencs i vendrellenques a adoptar una actitud responsable i solidària en aquests moments difícils. En aquest sentit, instem a seguir les indicacions de les autoritats sanitàries i de l’Ajuntament del Vendrell, seguint únicament les recomanacions establertes des dels canals oficials, sense caure en l’alarmisme, però sent conscients que reduir els contagis és responsabilitat de totes i tots.

En aquest sentit, oferim la nostra col·laboració al govern municipal per a combatre conjuntament la propagació del COVID-19 al nostre municipi. De la mateixa manera, volem manifestar el nostre agraïment i suport als equips professionals de la sanitat pública, que són els que combaten des de primera línia aquesta amenaça. Una sanitat pública que, ara més que mai, hem de blindar i defensar, com a garantia del dret a la vida que és. És necessari posar, a més, tots els serveis sanitaris privats sota gestió i control públic, per a garantir una atenció universal i de qualitat.

Sabem que amb responsabilitat, disciplina i solidaritat, ens en sortirem. No fem circular informacions que no estiguin contrastades i que no provinguin de fonts oficials, mantinguem una actitud de distanciament social sempre que sigui possible (reduir la interacció amb altres persones, evitar activitats en grup, etc.), respectem els confinaments i les indicacions dels professionals sanitaris, tinguem cura i protegim a les persones especialment vulnerables, ajudem els nostres veïns i veïnes si ho necessiten (per exemple, anant a fer la compra de productes bàsics per la gent que no ho pugui fer ella mateixa). En definitiva, cuidem-nos i activem el suport comunitari. És més necessari que mai.

Post a comment