Capítol 1 : El desgovern als barris del Vendrell.

Podem arribar a entendre que des de l’Ajuntament sigui difícil atendre a totes les demandes amb celeritat, però hi ha casos que no tenen excusa que valgui, pel temps que fa que estan pendents de resoldre, pel perill evident que presenten o per les dues coses a l’hora. 

Aquí en tenim alguns exemples:

Primer.- El 9 de març es va fer la primera sessió del Govern als barris a Centre Cultural García Lorca amb els veïns i veïnes del Tancat i Mas d’en Gual. En aquesta sessió es va plantejar la queixa referent al mal estat de la tanca del perímetre d’on hi havia hagut l’escola Marta Mata. Més de 7 mesos després, la tanca encara està per arreglar o substituir, amb un risc evident pels vianants i els usuaris d’aquest espai:

Segon.- Fa setmanes que hi ha una saca de poda de les que reparteix l’Ajuntament davant de l’entrada de l’escola bressol Mestral, enmig de la vorera i a la sortida d’un pas de vianants, Ningú se’n fa responsable? Justament avui dimarts 20 d’octubre ha estat retirada.

 

Tercer.- Fa mesos que un accident va malmetre el semàfor per vianants de l’Avda Baix Penedès, davant el monument a l’Àngel Guimerà. I encara no l’han reposat, ni instal·lat senyalització que ho alerti en una cruïlla especialment perillosa, on els vianants que creuin en direcció a la plaça poden creure’s que tenen preferència quan el pas està regulat per semàfors. En el passat ple del 28 de setembre des de Som Poble-ERC vam preguntar quan pensaven tornar a col·locar aquest semàfor, advertint també del perill que comporta que no hi hagi ni tan sols una senyalització provisional. A data d’avui, 19 d’octubre, ni semàfor, ni senyalització provisional. La resposta del regidor Alfons Herrera: “l’hem demanat, però encara no ens ha arribat, tan aviat quan el tinguem el posarem” 

 
  Sobren les paraules…

 

Post a comment