Cafè amb tres generacions de dones: treball i conciliació familiar

Dona treballadora, vine i comparteix la teva experiència

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora, des de Som Poble – ERC el Vendrell us convidem a compartir experiències sobre la conciliació familiar pel fet de ser dona i treballadora. Serà una xerrada distesa tot fent un cafè a l’Arcada (carrer Nou 85), dijous 9 de març a partir de les 18.30 hores.

Per introduir el tema ens acompanyaran dones de tres generacions diferents: Montserrat Mercader Grau, bibliotecària jubilada, Anna Ibarz, professora i Carlota Gallés, comunicadora. Coordinarà l’acte Jenni Macias, emprenedora i advocada.
Tot seguit Silvina Lugones, treballadora de la salut, llegirà el manifest amb motiu del dia de la Dona.
Animem a tothom a venir i a les dones a participar tot fent un cafè.

Post a comment