Som Poble-ERC no compartirà espais amb el ministre de la repressió Grande-Marlaska

La coalició desquerres es mostra a favor de la descentralització de la burocràcia de lestat espanyol

La coalició desquerres al Vendrell Som Poble-ERC no assistirà aquest dilluns 13 de març a la inauguració de loficina dexpedició de de documentació  al Vendrell. Tot i valorar molt positivament la descentralització burocràtica per facilitar les gestions administratives a la ciutadania, aquest fet no els fa oblidar qui i què representa Grande-Marlaska.

La coalició ha decidit no assistir a aquest acte per les intervencions del ministre Grande-Marlaska en diversos afers que afecten el ministeri dinterior.  La presència del ministre només respon a una voluntat electoralista duna persona que lidera un ministeri que no vol investigar la guerra bruta que ha fet el seu ministeri contra els moviments socials, les entitats civils soberanistes i el govern de Catalunya, ni tampoc vol investigar les possibles vulneracions de drets humans en la frontera sud de lEstat espanyol.

La coalició SP-ERC reclama al ministre que investigui tots aquests fets, tal i com li ha demanat diverses entitats de drets humans i organismes internacionals i decideix no anar a lacte com a senyal de protesta.

Post a comment