Aprovada la resolució de Som poble-ERC per la millora del funcionament de l’Escola de Música Pau Casals

Per unanimitat el Ple de l’Ajuntament ha aprovat aquest dilluns, 20 de març, la proposta de resolució presentada per Som Poble-ERC el Vendrell per la millora del servei que dona l’Escola Municipal de Música Pau Casals (EMMPAC).

La resolució incideix en algunes de les propostes platejades en una moció del grup municipal d’octubre del 2021, també aprovada per unanimitat, però que el govern del PSC- PSOE ha deixat en un calaix i, el dia d’avui, encara no ha implementat. En aquella moció es plantejava fer l’EMMPAC accessible a tothom, i que el nivell de renda no fos un obstacle per accedir-hi, entre altres mesures.

Concretament, la moció aprovada dilluns atén a les queixes de les famílies d’alumnes per les irregularitats en les substitucions de les baixes del professorat. Molts cops aquestes substitucions no es fan ni es compensen i, sovint, fins i tot es cobra per classes que s’han anul·lat per falta de professors substituts.

L’altre punt de la moció demana que l’Ajuntament faciliti l’obertura de l’Escola en horaris flexibles. Es tracta que les corals i altres grups culturals del municipi puguin fer els assajos fora de l’horari lectiu de l’Escola, que és quan normalment fan les seves activitats. És per aprofitar al màxim les instal·lacions de l’Escola, però sobretot per facilitar i promoure l’activitat de les associacions del Vendrell.
En definitiva es tracta de treballar amb la comunitat educativa, de forma participativa, per tal de potenciar encara més l’Escola, tal com el mestre Pau Casals hauria volgut.

Post a comment