Alfonso González Bondia “Sito”, cap de llista

Som Poble i d’Esquerra Republicana el Vendrell han designat a Alfonso González Bondia “Sito” com cap de llista per a les eleccions municipals de 2023. Amb la renovació de l’acord de coalició del 2019 s’ha constituït un comité de campanya encarregat de preparar la candidatura, el programa i l’estratègia electoral. 

En la seva presentació el 28 de setembre en un acte a la plaça Nova, el candidat a l’alcaldia va defensar la necessitat de canviar la manera de fer política i va anunciar: «Seguirem escoltant a la gent. I no ho farem només ara per fer el programa. Hi establirem una relació permanent i farem que participi en les nostres decisions «. 

Alfonso González Bondia, “Sito”, és professor de Dret Internacional a la Universitat Rovira i Virgili i ha estat director general general d’Afers Europeus i Mediterranis de la Generalitat de Catalunya. Nascut a Reus fa molts anys que viu al Vendrell i participa activament en la vida cultural i associativa de la vila. I també en la política local. Va encapçalar el moviment ciutadà de suport a la candidatura unitaria de Som Poble i Esquerra Republicana el 2019. 

All Rights Reserved