NdP Som Poble-ERC • Situació de l’ampliació del pàrquing de l’Hospital del Vendrell

Ahir va ser publicada a Televisió del Vendrell una notícia en la qual s’informava sobre la previsió de la Xarxa Santa Tecla d’ampliar les urgències de l’hospital. També s’informava, en la mateixa notícia, que Pel que fa a l’ampliació de l’aparcament, la Xarxa no pot donar resposta a les necessitats dels usuaris perquè els terrenys annexos al centre no són de la seva propietat ni hi tenen drets d’explotació”.

Volem recordar, que en el Ple ordinari del passat 25 de novembre, el nostre grup va fer una pregunta a l’Alcalde, davant la reunió que el mes d’octubre havia tingut amb el Director de la Xarxa Santa Tecla. Concretament, sobrequina era la situació en què es trobava tant l’ampliació del pàrquing de l’Hospital del Vendrell i de la zona d’Urgències. En relació amb les urgències, ja va dir que hi hauria una reorganització, però sobre el pàrquing no va voler donar cap resposta.

Hem de recordar que una mica abans de les eleccionsmunicipals del mes de maig, l’aleshores regidor de Salut,Ferran Trillas de Junts x Vendrell, va anunciar en les xarxes socials del seu grup, un acord entre l’Ajuntament del Vendrell i la Xarxa Santa Tecla, per fer una ampliació del pàrquing de l’Hospital comarcal. Aquesta notícia va ser confirmada posteriorment amb una nota de premsa emesa conjuntament per l’Ajuntament del Vendrell i la Xarxa Santa Tecla a on deia:

“En el cas del pàrquing gratuït, el projecte d’augment del nombre de places implica la disposició i urbanització d’uns terrenys municipals annexos a l’actual pàrquing exterior de l’hospital. Aquesta ampliació permetrà habilitar unes 140 places addicionals.

Pel que fa a l’inici de les actuacions, es treballa amb la previsió de poder iniciar-les al principi de l’any 2020, tot i que encara no disposen d’un calendari d’execució, ja que estan en la fase prèvia d’estudi.

Amb aquest comunicat es volen desmentir les informacions sorgides que restaven veracitat a la notícia difosa recentment per l’Ajuntament del Vendrell”.

Per tant, davant la noticia emesa per la Xarxa Santa Tecla, queda clar que la nota conjunta on es mencionava que s’ampliaria el pàrquing es va fer únicament amb un interès electoralista, per afavorir als partits, PSC-JxVendrell, que en aquell moment formaven el Govern, i entenem que una entitat com la Xarxa Santa Tecla, no hi hauria d’haver col·laborat en aquella nota.

Des del nostre grup, considerem aquest fet com molt greu, ja que els veïns i veïnes no només del Vendrell,si de tota la comarca, no mereixen que alguns partits o entitats menteixin d’aquesta forma.

És per tant, que demanem a l’Alcalde Sr. Kenneth Martínez la convocatòria urgent d’una Junta de Portaveus per davant aquestes informacions, doniles oportunes explicacions a tots els grups municipals de l’Ajuntament del Vendrell.

Post a comment