Memòria històrica, desídia i incompetència del govern del Vendrell

El passat mandat des de Som Poble vam iniciar un treball de reconeixement envers els vendrellencs represaliats als camps d’extermini nazis mitjançant el projecte Stolspersteine i que es gestiona des del Memorial Democràtic de Catalunya.

Es va posar en coneixement del govern del Vendrell perquè elaborés i aprovés una resolució de la corporació adherint-se al projecte.

Passat més de 7 mesos, el setembre del 2019 i davant la falta de voluntat del govern per fer-ho, aquesta resolució d’adhesió finalment va ser impulsada pel Grup Municipal de Som Poble-ERC i aprovada per unanimitat amb el compromís d’un termini de 6 mesos per fer aquesta adhesió institucional al projecte. Podeu trobar aquesta resolució aquí: https://drive.google.com/file/d/1RJEU9ZcC4rrANbx39QXFJJ8r_6j6ZZYp/view?usp=sharing

De nou i davant de l’incompliment del termini fixat i aprovat pel ple…tornem a preguntar per l’estat de l’adhesió, obtenint una resposta del primer tinent d’alcalde Christian Soriano del tot inacceptable i que deixa entreveure de nou la manca de voluntat i incapacitat per tirar endavant aquest projecte de reconeixement, si no, no es pot entendre aquesta desídia.

Post a comment