Els funcionaris de l’Ajuntament del Vendrell porten a la Fiscalia l’acta presumptament falsificada de Parven 93 denunciada per Som Poble-ERC

Som Poble-ERC anuncia que ha presentat una denúncia davant l’Oficina Antifrau per les irregularitats de les zones blaves del c/ Cerdanya i la Plaça de les Moreres gestionats per Parven 93

 

Fa uns setmanes, el grup municipal de Som Poble-ERC va fer una denúncia pública sobre la possible existència d’una certificació que presumptament s’hauria falsificat per l’Administrador únic de la societat, d’un acta d’una Junta General de Parven 93 que no s’hauria celebrat que, un fet que podria suposar un delicte tipificat en el Codi Penal.

Davant la nul.la resposta a la seva roda de premsa per part del Govern Municipal del Sr. Kenneth Martínez, van presentar una moció al Ple del mes de maig on demanaven la intervenció de l’Ajuntament del Vendrell per investigar el tema així com la immediata dimissió de l’Administrador únic en el cas de que es confirmessin els fets. Durant el Ple, el grup municipal va haver de retirar la proposta davant l’intent del Govern de modificar els acords presentats en la moció.

Per aquest motiu, el grup municipal va presentar escrit pel SAC dirigits als principals funcionaris de l’Ajuntament (Secretaria, Interventor i Cap de Serveis Jurídics) amb la finalitat de posar en coneixements els fets.

En els darrers dies, aquests han emès un informe conjunt a on confirmen allò que Som Poble-ERC havia denunciat, el fet de que hi hauria una possible conducta tipificada com a delicte. Per aquest motiu, en la seva obligació com a funcionaris públics, han posat els fets en coneixement de la Fiscalia i a més demanen la convocatòria urgent d’una Junta General de Parven 93 per “adoptar les decisions que s’estimin escaients als efectes de depurar responsabilitats” davant la gestió duta a terme per l’Administrador únic de Parven 93.

El Grup Municipal vol recordar les diferents denúncies que ha anat fent sobre la relació de l’Ajuntament del Vendrell i Parven 93 en la utilització de zones blaves en dos aparcaments de la vila (c/ Cerdanya i Plaça de les Moreres de Coma-ruga), sense que el Govern Municipal donés cap explicació sobre els fets denunciats.

Confirmen que després de les seves denúncies davant dels mitjans de comunicació, en les darreres setmanes en tots dos aparcaments s’ha eliminat la zona blava, el que demostra a les clares la situació d’il·legalitat que durant anys s’ha permès, amb el beneplàcit dels Governs del PSC, tant per part del Sr. Kenneth Martínez com de l’Alcalde anterior.

A més expliquen que fa uns mesos van presentar una denúncia davant l’Oficina Antifrau per tal de que aquesta investigui la gestió de les zones blaves de la vila per part de Parven 93 i l’Ajuntament del Vendrell. Som Poble-ERC confirma que la denúncia ha estat acceptada i que l’Oficina Antifrau ha iniciat les oportunes investigacions demanant un seguit d’informació i documentació sobre Parven 93 i les zones blaves a l’Ajuntament del Vendrell.

Post a comment