Som Poble-ERC donem tot el suport a l’Agent de policia local denunciant i demanem l’esclariment dels fets el més aviat possible

Davant les informacions aparegudes en un mitjà de comunicació al respecte de que una agent de la Policia Local havia denunciat a un company per insults masclistes, uns fets que ens han confirmat des de la regidoria de seguretat de l’Ajuntament, des de Som Poble-ERC volem manifestar que:

En primer lloc volem donar tot el suport a l’agent de la policia local demanant que l’Ajuntament del Vendrellfaci tot l’acompanyament i la protecció a la denunciantdurant el procés d’esclariment dels fets.

Tanmateix, respectem la presumpció d’innocència de la persona denunciada i per això exigim que l’Ajuntament del Vendrell acceleri al màxim la instrucció de la oportuna investigació dels fets, amb el nomenament d’un instructor de l’expedient, i depurant, si s’escau en el cas de confirmar-se, totes les responsabilitats.

Volem de nou mostrar des del nostre Grup Municipal la màxima repulsa a qualsevol acte de masclisme, i demanem que tothom treballi per erradicar aquests fets en qualsevol àmbit de la nostra societat, com ja ho vam fer fa amb uns mesos amb la nostra companya regidora Verònica Moreno en el Ple de l’Ajuntament del Vendrell.

Post a comment