Som Poble i Esquerra Republicana aproven renovar la coalició per ser l’alternativa de govern del Vendrell en les eleccions de 2023

Les assemblees de Som Poble i d’Esquerra Republicana el Vendrell han aprovat renovar l’acord de coalició de cara a les eleccions municipals de maig de 2023. Les dues formacions han celebrat les respectives assemblees locals el dimecres 21. Les dues formacions han valorat positivament la feina conjunta desenvolupada des de les eleccions del 2019 i han renovat l’acord de colalició amb la ferma voluntat d’assolir una victòria electoral que els permeti constituir-se com la força de transformació que el Vendrell necessita.

La renovació de l’acord es basa en la confiança mútua, la voluntat de consens i la màxima transparència, i preveu que l’acció de govern de la coalició es faci sempre a partir dels valors de la igualtat, solidaritat, participació pública, transparència, control efectiu i deliberació política.

Està previst presentar el cap de llista, ja consensuat, en un acte públic el pròxim dimecres 28 de setembre. Paralelament, en els pròxims dies, les dues formacions constituiran un comité de campanya encarregat de preparar la candidatura, el programa i l’estratègia electoral de cara als comicis de maig de 2023. La identificació de les necessitats de la vila i l’elaboració de les propostes es realitzaran a partir d’un procés participatiu obert a la ciutadania, amb l’objectiu de projectar la vila del Vendrell i millorar la qualitat de vida de la ciutadania.

Tot i l’esforç del govern municipal per negar tot paper a l’oposició i ocultar la tasca de control i les iniciatives i propostes realitzades, el balanç de la tasca del grup municipal de Som Poble – Esquerra Republicana durant aquests tres anys és molt positiu. Les seves propostes i la forma oberta de fer política prefiguren l’alternativa a la manca de projecte de ciutat de l’actual govern municipal.

Post a comment