El Vendrell a debat: economia i capitalitat

Som Poble – ERC el Vendrell organitzen un debat públic sobre l’economia i la capitalitat del Vendrell. Es tracta d’identificar els punts forts i les debilitats del teixit econòmic de la vila i de fer propostes que reforcin el lideratge comarcal. Serà el dimecres, 30 de novembre, a partir de les 19:30 h al Centre Cívic l’Estació.


L’acte començarà amb una conversa entre Mar Vives, Ricard Pérez i Sito González, moderat per Jon Olano, i tot seguit s’obrirà a la participació del públic assistent.

Com està i cap a on va l’economia del Vendrell i la comarca? El comerç, el turisme, la indústria… quins sectors poden aportar més? Quines polítiques públiques calen per millorar? En parlaran Mar Vives, comerciant i periodista, Ricard Pérez, gestor especialitzat en petites empreses i autònoms, i Sito González, doctor en dret, col·laborador del grup Impulsa i cap de llista de Som Poble –ERC el Vendrell a les pròximes eleccions municipals.

Des de Som Poble – ERC el Vendrell tenim la convicció que cal un debat a fons per reforçar el teixit econòmic de la vila i donar un impuls al seu paper de capital comarcal. Per això convidem a tothom a assistir al debat i participar aportant idees i propostes.

Post a comment