Taula rodona: com prevenim les violències masclistes?

Som Poble – ERC el Vendrell organitzen una taula rodona sobre com prevenir les violències masclistes. Serà el dijous 1 de desembre, a les 18 hores, al local de l’Asociación Cultural Extremadura El Vendrell.

A la taula participen l’advocada Jennifer Macía, especialitzada en dret de família i dret penal, Judit Montesinos, estudiant del grau de Promoció d’Igualtat de Gènere i vinculada a l’àrea de valors socials de la colla castellera Nens del Vendrell i Alfonso “Sito” González Bondia, doctor en dret i cap de llista de Som Poble – ERC el Vendrell a les eleccions municipals del 2023. Modera la taula Silvina Lugones, responsable de feminismes d’ERC el Vendrell.

Intervindrà Raquel Sans, diputada d’ERC al Parlament de Catalunya i vicesecretària de Feminismes i LGTBI d’ERC.

Llegirà el manifest del 25 N, dia internacional contra la violència envers les dones, Carlota Gallés.

Post a comment