El Vendrell a debat: urbanisme, mobilitat i habitatge

Som Poble – ERC el Vendrell organitzen un nou debat públic, aquest cop sobre l’urbanisme, la mobilitat i l’habitatge. Es tracta d’identificar el model urbà que té la vila, els problemes que implica, principalment en la mobilitat i l’habitatge, i discutir propostes de transformació necessàries per al futur. Serà el dimecres, 18 de gener, a partir de les 19.00 h al Centre Cívic l’Estació.

En el debat intervindran des de la taula els arquitectes Pau Batlle, Xavier Robert i Anna Royo, i moderarà la regidora de Som Poble – ERC el Vendrell Gisela Arbós Bo. Tot seguit s’obrirà a la participació del públic assistent.

Des de Som Poble – ERC el Vendrell tenim la convicció que cal un debat a fons per encarar la revisió de la normativa urbanística i realitzar un nou POUM, pendent des de fa com a mínim dos mandats municipals. L’actual model, amb una urbanització dispersa i sobredimensionada, és una font de distorsió econòmica, social i mediambiental, que porta associats problemes endèmics de mobilitat.

D’altra banda, és un debat lligat a la dificultat de l’accés a l’habitatge, un dels problemes socials més seriosos del municipi. Per això convidem a tothom a assistir al debat i participar aportant idees i propostes.

Recordeu:

El Vendrell a debat: urbanisme, mobilitat i habitatge
DIMECRES 18 DE GENER. 19.00 HORES. CENTRE CÍVIC L’ESTACIÓ

Post a comment