“Una candidatura per guanyar les eleccions i un equip per governar el Vendrell“

Aquesta és una candidatura per guanyar les eleccions del 28 de maig. És un equip per governar l’Ajuntament. I tenim un projecte polític per transformar el Vendrell”

Així va presentar Alfonso González Bondia “Sito” la llista de la coalició Som Poble – ERC per les eleccions del 28 de maig que ell encapçala. Va ser en un acte multitudinari a l’Auditori del Tívoli, el dilluns 24 d’abril, al que va assistir el coordinador d’ERC i president de la Generalitat, Pere Aragonès.

Sito González va destacar la importància de mobilitzar-se per les eleccions municipals centrant-se en els problemes concrets del municipi i recuperar la necessària participació política. Va reivindicar el treball fet els últims quatre anys, quan Som Poble i ERC van decidir sumar per multiplicar, i va assegurar que són “l’única opció d’un canvi real al Vendrell, que convé reforçar-la i no perdre ni un sol vot”.
Es van constatar els problemes que generen les deslocalitzacions industrials i un creixement demogràfic que tensa els serveis públics i es va agrair a la gent que ha fet un pas endavant i s’ha posat en la candidatura. L’acte va ser conduït per la diputada Raquel Sans Guerra, que va subratllar la importància de l’equip i què no tot depèn del cap de llista.

En la presentació dels candidats, Sito González subratllar que es tracta d’una llista paritària entre homes i dones, formada per persones amb dedicació temporal a la política i voluntat de servei públic i que té al darrere un equip ampli. La llista està formada per:

1. Alfonso (Sito) González Bondia
2. Jennifer Macía Morilla (Independent)
3. Marc Robert Jané

4. Albert Rovira Lope
5. Maria del Carmen (Carmina) Bartra Sierra (Independent)
6. Alfredo Valdivielso Romero
7. Carolina (Carol) Mayor Puig
8. Maria del Mar Vives Guasch (Independent)
9. Gisela Arbós Bo
10. Àngel Ramírez Alarcón
11. José Antonio (Josan) Valverde Ramírez (Independent)
12. Xènia Landeira Serra
13. Olga Sánchez Centeno (Independent)
14. Carlota Gallés Faz
15. Ruben Suan Vives
16. Maria dels Àngels Catà Marlés (Independent)
17. Marta Juanpera Adamunt
18. Eira Pernas Landeira
19. Lluís Salada Rubio
20.Josep Mañé Chaparro
21. Salima El Youssoufe El Hadri
22.Maria Ramírez Palau
23.Enric Carbonell Melero
24.Dani Pernas Llobet
25.Karen Montserrath Zapata Torres (Independent) 26.Baltasar Hurtado Saez (Independent)

Marc Robert, portaveu del grup municipal, va reivindicar la importància de la diversitat que aporta la coalició que, com en biologia, també en política aporta resiliència.

Albert Rovira va constatar que el projecte s’ha consolidat, però cal continuar millorant.

Jenni Macía va explicar que ha entrat a la candidatura perquè veu una realitat que no li agrada i vol canviar el model de ciutat.

Per Som Poble – ERC el Vendrell cal un canvi, fer un nou pla d’ordenació urbana i tenir un Ajuntament eficient, per construir una vila activa, habitable i accessible, estimulant, pràctica i inclusiva, serena, segura i cívica. Una vila on fer una vida plena, de la joventut a la vellesa.

Post a comment