Som Poble – ERC el Vendrell incorporen a la llista independents compromesos amb el projecte comú

La coalició de Som Poble – ERC el Vendrell ha incorporat a la llista per les eleccions del 28 de maig tres dones independents entre els deu primers candidats. Es tracta de professionals molt vinculades al teixit social de la vila que aporten a la candidatura la seva visió i experiència en camps com el comerç, l’associacionisme i la seguretat pública.

Compromeses amb el projecte comú de la coalició aquestes tres dones són: Mar Vives, Carmina Bartra i Jennifer Macía. Amb elles fent costat al cap de llista, Alfondo González Bondia “Sito”, es completen els deu primers llocs de la llista, acompanyats pels tres regidors actuals que repeteixen candidatura, Marc Robert, Albert Rovira i Gisela Arbós, i als tres militants dels partits de la coalició que renoven el cartell: Àngel Ramírez, Carol Mayor i Alfredo Valdivielso.

Som Poble-ERC el Vendrell presenta així una candidatura que manté l’equilibri entre l’experiència política municipal, la renovació dels seus càrrecs electes i l’aportació d’una visió independent dels partits. La llista també reflecteix la igualtat de gènere i aporta perfils vitals i professionals capaços d’assumir responsabilitats de gestió en totes les àrees del govern municipal.

Perfil de les tres candidates independents entre els deu primers llocs de la llista de Som Poble – ERC el Vendrell.

Mar Vives

Llicenciada en Periodisme, va treballar més de 10 anys a la Ràdio TV del Vendrell. Des de fa set anys està al capdavant d’un comerç especialitzat en públic infantil. Gestiona la selecció literària

d’Eurekakids (75 botigues). És la tercera generació de comerciants de la família en el mateix espai físic.

Carmina Bartra Sierra

Nascuda a Barcelona fa 59 anys viu al Vendrell des del 1996. Tècnica administrativa de formació ha treballat en diferents departaments comercials i, des de fa 15 anys, a l’associació de comerciants del Vendrell. Plenament integrada a la vila s’ha incorporat com independent a la candidatura per formar part activa del projecte.

Jennifer Macía

Nascuda a Barcelona fa 33 anys viu al Vendrell des de la infància. Advocada, llicenciada per la Universitat Rovira i Virgili, té despatx propi al Vendrell. Autònoma i mare de dues nenes està especialitzada en famílies  i penalista.

La llista de la coalició en els primers 10 llocs és la següent:

  1. Alfonso (Sito) González Bondia
  2. Jennifer Macía Morilla (Independent)
  3. Marc Robert Jané
  4. Albert Rovira Lope
  5. Maria del Carmen (Carmina) Bartra Sierra (Independent)
  6. Alfredo Valdivielso Romero
  7. Carolina (Carol) Mayor Puig
  8. Maria del Mar Vives Guasch (Independent)
  9. Gisela Arbós Bo
  10. Àngel Ramírez Alarcón

Post a comment