Marc Robert, Albert Rovira i Gisela Arbós entre els deu primers candidats de Som Poble-ERC el Vendrell

La llista electoral de la coalició de Som Poble-ERC el Vendrell per les eleccions del 28 de maig inclou entre els deu primers candidats els actuals regidors Marc Robert Jané, Albert Rovira Lope i Gisela Arbós Bo. D’aquesta manera la coalició manté l’equilibri entre els objectius de continuïtat i renovació del seu equip municipal. Aquesta setmana la coalició farà pública la llista electoral i la presència d’aquests regidors entre els deu primers llocs de la llista n’és un avançament.

Un primer objectiu de la coalició a l’hora d’elaborar la llista de candidats ha estat aprofitar l’experiència política acumulada des del 2019 dins de l’Ajuntament. Per això dona molta importància a la inclusió dels actuals regidors en llocs destacats de la llista. A més de l’experiència política, tots tres aporten perspectives complementàries pels seus perfils personals i professionals.

Marc Robert Jané

Regidor i actual portaveu del grup municipal Som Poble-ERC, té 51 anys i és veí de Mas d’en Gual. Llicenciat en Ciències Biològiques per la Universitat de Barcelona, és un apassionat de la natura i de sempre s’ha implicat en la seva preservació, tant en el GEVEN com en altres moviments de defensa del territori. Actualment treballa al Cos d’Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya.

Albert Rovira Lope

Nascut al Vendrell l’any 1987, pare, mestre i esportista per vocació i professió. Ha participat en diferents entitats culturals i esportives del teixit associatiu de la vila i col·labora amb l’esquerra independentista des dels 15 anys. Actualment és regidor i treballa a les Unitats d’Escolarització Compartida del Baix Penedès (UEC) com a educador docent.

Gisela Arbós Bo

Arquitecta, nascuda a Tarragona de família vendrellenca i resident al Vendrell des de l’any 2000. Té estudi propi i és docent en Cicles Formatius de Grau Superior. Cofundadora de La Ballaruga, membre del GEVEN i de la comissió de Patrimoni del Vendrell de l’Institut d’Estudis Penedesencs, és regidora des del 2019.

Post a comment