Som Poble i ERC el Vendrell renoven la seva llista electoral

Som Poble i Esquerra Republicana de Catalunya han renovat la llista de la coalició per les eleccions del 28 de maig incorporant nous militants entre els deu primers candidats. Als actuals regidors que repeteixen candidatura, Marc Robert, Albert Rovira i Gisela Arbós, s’hi afegeixen Àngel Ramírez, Carol Mayor i Alfredo Valdivielso.

Som Poble-ERC el Vendrell treballa per mantenir un equilibri entre la continuïtat i la renovació dels seus càrrecs electes de manera que s’aprofiti l’experiència política del grup però incorporant noves visions, actituts i formes de fer. El nous candidats de la coalició sumen experiència personal i vincles socials al projecte.

Àngel Ramírez

Nascut a Esplugues del Llobregat, viu al Vendrell des del 1991, al barri del Tancat. Fuster de professió, té 45 anys i dos fills. És esportista, activista en associacions en defensa de les llibertats, vinculat a entitats esportives del Vendrell, és militant d’ERC.

Carol Mayor

Nascuda a Barcelona el 1968, viu al Vendrell des de fa 18 anys, vinculada a entitats esportives, culturals i socials és Secretaria de Ciutadania i Migració d’ERC el Vendrell. Tècnic en Relacions Públiques té amplia experiència laboral en l’administració publica.

Alfredo Valdivielso

Tècnic de manteniment elèctric i mecànic vinculat a les lluites dels treballadors des de jove. Té 49 anys i és veí del barri de Mas d’en Gual. Membre dels Runners El Vendrell, participa activament en la difusió i pràctica de l’esport al municipi. Militant de Som Poble en va ser regidor entre 2015 i 2019.

Post a comment