Comunicat de la coalició Som Poble – Esquerra Republicana el Vendrell en suport a l’Institut Baix Penedès i als estudis artístics amb la necessitat de poder-los desenvolupar en espais dignes

La candidatura de Som Poble-ERC el Vendrell defensa l’educació com un dels pilars essencials del nou projecte municipal. En aquest context, la consolidació de l’oferta de batxillerat d’arts a l’Institut Baix Penedès és clau en tant que està en plena sintonia amb la identitat històrica de la nostra vila i amb l’interès de molts joves de la nostra comarca.

Durant les darreres setmanes, el nostre grup municipal ha estat treballant per garantir que l’Institut tingui uns espais dignes i suficients per desenvolupar l’oferta formativa d’arts, tenint present la seva singularitat i les necessitats específiques que se’n deriven de la seva impartició.
Tota la comunitat educativa implicada en aquesta aposta pot comptar amb el nostre suport per aconseguir que el centre compti el pròxim curs 23-24 amb espais suficients per desenvolupar tota la seva activitat i amb unes aules de música i de dansa preparades per treballar amb qualitat i sense afectar a la resta d’activitats del centre.

230525-Comunicat-Inst-Baix-Penedes

Post a comment