Som Poble-ERC presenta una proposta per la millora i dinamització dels polígons industrials del Vendrell

Conjuntament amb empresaris i usuaris dels polígons industrials del Vendrell hem fet una anàlisi de la situació que ens ha permès identificar mancances com:

– El deteriorament d’elements urbans com: l’enllumenat públic, la senyalització, l’asfaltat d’alguns carrers, la manca de
contenidors de reciclatge i el mal estat dels pocs contenidors que hi ha o l’absència de tapes a moltes arquetes, què és un perill pels vianants.

– La manca serveis públics com la vigilància policial, que propicia un augment de l’incivisme i el deteriorament dels espais públics; la manca de neteja viària, que provoca l’acumulació de brutícia als espais públics i acaben donant una imatge de zones suburbials o l’absència de papereres, o l’eliminació de les males herbes als carrers.

– L’insuficient nombre d’hidrants d’aigua en cas d’incendi.

– L’absència d’accessos per a vianants i carrils bici que connectin el nucli urbà amb els polígons, especialment amb el de La Cometa al que és impossible accedir caminant.

– L’absència de zones d’aparcament segures per a camions i senyalització informativa que permeti identificar les empreses que s’ubiquen en cada polígon.

– Hi ha moltes naus sense activitat i solars sense construir que suposen un perill d’incendi per l’excés de vegetació a més de donar una imatge d’abandonament a la zona.

– Les activitats il·legals, que perjudiquen la resta d’activitats econòmiques i industrials, pel qual seria necessari un sistema d’inspecció per evitar la competència deslleial.

QUÈ DEMANEM?

Un Pla d’actuació amb calendari per a la millora i dinamització dels polígons industrials del Vendrell. Aquest Pla ha d’incloure les accions que li corresponen a l’administració local i les gestions que cal fer davant les altres administracions competents perquè s’apliquin les propostes de millora previstes.
Que en el termini de tres mesos el govern municipal informi sobre les decisions adoptades i les actuacions per donar compliment a la present resolució. Que el govern municipal ha de rendir comptes del compliment d’aquest Pla d’actuació cada sis mesos.

QUINES MILLORES PODEM ACONSEGUIR?

La dignificació dels polígons industrials del Vendrell per tal d’impulsar el desenvolupament eficient de les impreses implantades, així com per atraure noves empreses que ajudin a dinamitzar el territori i en conseqüència generar riquesa pel Vendrell.

Post a comment