Som Poble-ERC reivindica la necessitat d’acabar la construcció del casal de Gent Gran

La construcció del Casal de Gent Gran del Tancat del Galan es consolida com una de les propostes prioritàries de Som Poble-ERC per al proper mandat. La zona en que està prevista situar-hi l’equipament ha estat una eina d’especulació en múltiples ocasions, fent perillar el seu ús inicial.

No obstant, la proposta va més enllà. Som Poble-ERC considera que l’espai podria ser, alhora, un lloc per a la gent jove on es podrien produir sinergies d’enriquiment mutu entre generacions.

Tot i així, i malgrat la gran il·lusió que la continuació d’aquest projecte produeix, cal reconèixer que presenta dues problemàtiques serioses: l’estat de l’estructura que està abandonada des de fa set anys sense cap mena de protecció i els recursos econòmics per a la finalització de l’edifici i els seu equipament i manteniment.

Un parc d’horts urbans al costat del Casal

Som Poble-ERC aposta per la creació d’un parc comestible d’horts socials i ecològics al Tancat del Galan, al costat de l’inacabat Casal de Gent Gran. La proposta es consolida com una bona mostra de les línies estratègiques del seu programa polític per a aquestes eleccions municipals, responent a un criteri prioritari: la necessitat d’invertir en tot allò que generi un important retorn social i ambiental.

Sostenibilitat ambiental, sobirania alimentària, dinamització comunitària… són alguns dels aspectes que posa en valor la candidatura després d’haver redactat el projecte a partir dels debats celebrats en les diferents fases d’elaboració col·lectiva del programa electoral.

El Vendrell, a 4 de maig de 2019

Post a comment