Trobada per conèixer el problemes i projectes dels ciutadans

La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó i Sans i el cap de llista de Som Poble – Esquerra Republicana el Vendrell, Alfonso González Bondia, “Sito”, han mantingut aquest dissabte una trobada amb veïns representatius de la vila per parlar d’educació, esport i salut, entre altres temes.

S’han posat sobre la taula necessitats i possibles millores en infraestructures i serveis i el paper que pot jugar la Diputació de Tarragona. És el cas d’obres fetes o en marxa, com la pavimentació de les pistes d’atletisme del Vendrell o en la remodelació del carrer Dr. Robert, on justament s’ha fet la trobada, dues obres subvencionades per la Diputació amb 700.000€ cada una respectivament.

Aquestes són dues de les principals inversions de la Diputació al Vendrell des del 2019 que en total sumen prop de tres milions d’Euros, incloent accions culturals, de promoció turística i comercial o subvencions per les llars d’infants, entre altres.

Aquesta trobada s’emmarca en el procés iniciat pel cap de llista de Som Poble – Esquerra Republicana el Vendrell per escoltar les necessitats, opinions i propostes dels ciutadans de la vila i establir canals de comunicació permanent, tant de cara a l’elaboració de la proposta electoral com enfocats a una nova manera de fer política, oberta, transparent i participativa més enllà dels processos electorals.

Post a comment