La Fira a debat

Som Poble – ERC el Vendrell organitzen un debat públic sobre el present i el futur de la Fira de Santa Teresa. Es tracta de fer balanç de la recent edició del 2022 i d’intercanviar idees i propostes sobre com ha de ser la Fira del futur. L’acte tindrà lloc el proper dijous, 3 de novembre, a partir de les 19:00 h. al Centre Civic l’Estació.
L’acte començara amb una conversa entre Álvaro Quirós, Marta Laprida i Anna Llorens, moderada per Jon Olano, i tot seguit s’obrira a la participació del públic assistent.

La Fira de Santa Teresa ha estat tradicionalment la principal mostra anual del que es fa i es mou al Vendrell, tant a nivell comercial i econòmic, com a nivell d’entitats i associacions culturals i cíviques. L’edició de 2022 ha estat la més fluixa en molts anys amb un model que s’ha degradat cada cop més. Des de Som Poble – ERC el Vendrell tenim la convicció que cal un debat a fons per renovar la Fira i que esdevingui tant un punt de trobada del teixit econòmic i social com una palanca d’impuls i promoció de la vila.

Post a comment