El Vendrell i la comarca fan un pas endavant amb l’ampliació de l’Hospital

Des de Som Poble – ERC el Vendrell volem fer pública la nostra satisfacció per l’acord per l’ampliació de l’Hospital Comarcal del Vendrell anunciat avui pel president de la Generalitat, Pere Aragonès. Aquesta ampliació és una demanda històrica de la ciutadania i de la comarca.  

El que han anunciat avui el president de la Generalitat, Pere Aragonès, i la direcció de la Xarxa Santa Tecla, és un acord de finançament per fer una ampliació de 9.500 metres quadrats de l’Hospital.  L’ampliació permetrà millorar les instal·lacions de les consultes externes, l’hospitalització i el bloc d’urgències i quiròfans. 

El cap de llista de Som Poble – ERC el Vendrell, Alfonso “Sito” González, després de la conversa amb el president, ha anunciat que des de la coalició “continuarem treballant per solucionar els reptes i els problemes que té el nostre municipi, davant de la institució que calgui, portant les nostres propostes tant a nivell local, com a nivell de la Generalitat de Catalunya, com a nivell de l’Estat Espanyol”. És una feina que dona fruits en la línia de la gratuïtat de l’autopista Pau Casals, anunciada la setmana passada, o de l’ampliació de l’Hospital, anunciada avui. 

L’ampliació de l’Hospital dona resposta als acords per a la reactivació de l’econòmica i social postpandèmia de la Taula de grups municipals i entitats del Vendrell de juny de 2020. Concretament, el punt 27 de la taula de serveis socials de “Reactivem el Vendrell”, plantejava la necessitat d’aquesta ampliació i també de la dotació de personal de l’hospital i de millora de les seves condicions laborals, una reivindicació que encara és vigent i per la que cal continuar treballant per garantir un bon servei sanitari, ha remarcat Sito González.

Post a comment