Fòrum el Vendrell antifeixista i d’esquerres

Som Poble – ERC el Vendrell organitzen un debat sobre el risc del feixisme i com fer-li front en el nivell global, però també en l’àmbit local. Serà el divendres 16 de desembre a les 19.30 h al Casal Cívic del carrer de l’U d’Octubre 14, i comptarà com a convidada especial amb la Maria Dantas, jurista, activista i diputada al Congrés dels Diputats per ERC.

Dissabte passat, 10 de desembre, va ser el Dia internacional dels Drets Humans i diumenge vinent, 18 de desembre, és el Dia internacional de la Persona Migrant. Aquest és el marc en què es planteja el “Fòrum el Vendrell antifeixista, el Vendrell d’esquerres”. L’amenaça del feixisme ja no és un fantasma derrotat a la Segona Guerra Mundial, és una realitat que guanya popularitat i ocupa espais de poder arreu.

Com fer-hi front? Què passa al Vendrell? Són les preguntes inicials del debat plantejat divendres. Comptarà amb la participació de la diputada Maria Dantas, jurista defensora dels drets humans i activista contra el racisme, el feixisme, la LGTBI-fòbia, la islamofòbia, el masclisme i contra els discursos dodi.

Post a comment