El Vendrell a debat: Educació, esport i cultura

Som Poble – ERC el Vendrell organitzen un nou debat públic, aquest cop sobre educació, esport i cultura. Es tracta de conèixer el paper que juguen en la vida de la comunitat l’educació, l’esport i la cultura, quina és la situació actual i quines les oportunitats de futur. Serà el dimecres, 1 de febrer, a les 19.00 h al Centre Cívic l’Estació.

Des de la taula obriran el debat Ferran Trillas, mestre d’Educació Física i impulsor destacat del bàsquet al Vendrell, Marta Ribas educadora infantil, molt lligada a la cultura popular, i Valentí Usón, casteller i director tècnic del Consell Esportiu del Baix Penedès. Moderarà la jurista Jenni Macia. Tot seguit s’obrirà el debat a la participació del públic assistent.

Des de Som Poble – ERC el Vendrell tenim la convicció que l’esport, la cultura i l’educació tenen una incidència molt important en la vida pública de la vila i en la cohesió social de la comunitat. Per això cal un debat en profunditat sobre la situació actual i les perspectives de futur, i hi hem de participar tots.

Post a comment