Seguirem treballant per la transformació del Vendrell

Des de Som Poble – ERC el Vendrell volem agrair les 2.639 persones que ens han votat aquest 28 de maig. El canvi que volem no ha quallat entre la resta de veïns de la vila, que han votat majoritàriament per la continuïtat en un context general de gir a la dreta a tot Catalunya.

A partir d’avui els nostres cinc regidors electes treballaran per defensar les propostes polítiques per les quals hem estat votats i per solucionar els problemes reals de les vendrellenques i vendrellencs. També per escoltar i connectar amb tota la gent a què no hem arribat aquest cop. En aquest sentit, estem especialment preocupats per l’alt grau d’abstenció, superior al 50% del cens, i per la pujada al consistori de la dreta i l’extrema dreta que fins ara la seva representació estava reduïda al mínim al ple municipal, un senyal més que les coses no s’estan fent bé.

El nostre compromís és continuar treballant per la transformació del Vendrell i no defallirem.

Post a comment